Zondag 16 juli: openluchttheater in de tuinen van kasteel Nederhorst!

Met een middagvoorstelling voor kinderen en sfeervol avondtheater voor volwassenen.

Reserveren van kaarten kan via de website van de Godardstichting. U kunt de kaarten ook kopen bij Passiflora, Vaartweg 1 in Nederhorst den Berg, uitsluitend à contant. (Ondanks de opgebroken weg is Passiflora goed te bereiken.)

kleine mol

15.30 uur: Kindervoorstelling Meneer Monster  

In de tuinen van kasteel Nederhorst met je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes kijken naar een geweldig leuke voorstelling over een kleine mol? Het kan op de openlucht-theaterdag bij Kasteel Nederhorst op zondag 16 juli a.s.

OVER EEN KLEINE MOL DIE WIL WETEN WIE ER OP ZIJN KOP GEPOEPT HEEFT

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Voor meer informatie gaat u naar de website van de Godardstichting: www.godardstichting.nl

 

Vive Piaf

20.00 uur: Theatervoorstelling Vive Piaf

In de idyllische tuin van kasteel Nederhorst, onder het genot van een drankje, genieten van een fantastische muziektheatervoorstelling over het leven van Edith Piaf? Het kan allemaal op de openlucht-theaterdag Kasteel Nederhorst op zondag 16 juli a.s.

Om 20:00 uur begint de muziektheatervoorstelling ‘Vive Piaf’ waarin zangeres Nadja Filtzer onder begeleiding van haar accordeonist, pianist en bassist een ode brengt aan de Franse zangeres Edith Piaf. Ze vertelt het grootse en meeslepende levensverhaal van deze straatmus die uitgroeide tot de grande dame van het Franse chanson, steeds afgewisseld met de door Nadja prachtig vertolkte liederen. Een muzikale reis van de Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen. Van Piaf’s grote en onmogelijke liefde voor de getrouwde bokser Marcel Cerdan tot het huwelijk met de twintig jaar jongere zanger Theo Sarapo. Nadja Filtzer maakte deze voorstelling in 2015 ter gelegenheid van het 100ste geboortejaar van Piaf. Ze kreeg fantastische recensies en werd zelfs ‘de Piaf van de 21e eeuw’ genoemd.

Voor meer informatie gaat u naar de website van de Godardstichting: www.godardstichting.nl